A la carte

JPR6236

Ljubitelje vrhunske gastronomije oduševit će intiman i šarmantan a la carte restoran Mauro, u sklopu hotela. Tijekom cijele godine restoran je otvoren kako za goste hotela tako i za sve Porečane i goste Poreča koji žele uživati u vrhunskim specijalitetima.

U zimskom razdoblju restoran odjednom može uslužiti 50 osoba, a za ljetnog razdoblja otvorena je terasa kapaciteta 90 osoba.

Ponosimo se vrhunskom mediteranskom kuhinjom, temeljenom na svježim plodovima Jadranskoga mora, koje chef  i njegovo osoblje pretvaraju u mirisnu i okusnu čaroliju.

Obroci restorana Mauro zdravi su, ukusni i prirodni. Tjesteninu spravljamo sami, ribu svakodnevno nabavljamo izravno s ribarskih koča, a sezonsko, dnevno svježe povrće i voće od lokalnih uzgajivača, dok većinu začina uzgajamo sami. Poslužujemo domaći istarski pršut koji režemo ispred gosta, a ispred gosta spravljamo i jedan od specijaliteta restorana Mauro – tatarski biftek.

Svježe sezonske namirnice izazov su i inspiracija chefua pa u skladu s prirodom i godišnjim dobima poslužujemo i degustacijske menije po promotivnim cijenama.

Ukoliko ste neodlučni ili želite isprobati nešto novo, prepustite se vodstvu našeg osoblja koje će vam uz svako naručeno jeo preporučiti najbolje vino iz bogate vinoteke restorana Mauro.

Uz izvrsnu hranu, profesionalno i nenametljivo osoblje restorana Mauro, učinit će vaš posjet zadovoljstvom i, vjerujemo, rezultirati željom za ponovnim dolaskom.

Preuzmite PDF na svoje računalo kako biste vidjeli ponude iz Restorana Mauro

Download 140 kB

Preuzmite PDF na svoje računalo kako biste vidjeli ponude iz Lobby Bara

Download 32 kB

Galerija slika: