Smještaj

Check in

Single junior room

Ova mala intimna i šarmantna soba idealna je za boravak poslovnih ljudi, putnika na kratkom odmoru ili djece. Pri uređenju su korišteni najkvalitetniji materijali; drvo i kamen. Opremljena je modernom tehnologijom pametnih sobe uključujući klimu,  LCD TV, mini bar, fen, direktan telefon, besplatni WI-FI Internet. Elegantne male kupaonice od mramora opremljene su  tuš kabinama, a u njoj ćete naći svu potrebnu kozmetiku kako bi Vaš boravak bio što ugodniji. Soba ima krevet za jednu osobu, a ako želite možete zatražiti i sobu sa francuskim ležajem za pojedinačnu uporabu.

Check in

Check in

Classic

Boravak u jednoj od 6 classic soba-a biti će ispunjen osjećajem udobnosti i topline. Sobe se protežu od 20 do 23 m kvadratnih. Drveni namještaj, podovi u rustikalnom stilu te kupaonice u mramoru pružiti će Vam zasluženi osjećaj luksuza. Moderna tehnologija pametnih soba, klima, sef, LCD TV, mini bar, direktan telefon, besplatni WI-FI Internet, elegantna posteljina, ručnici od pamuka, higijenski set, fen, te set za njegu cipela učiniti će Vaš boravak nesmetanim i opuštenim.

Ispod prozora prostire se predivan pasaž iz 19 st. koji spaja stari grad sa gradskom rivom.

Check in

Check in

Premium

U premium sobi moći ćete već na prvi pogled doživjeti štih grada Poreča. Uživati ćete u pogledu na stari grad kroz ljepotu porečkih uličica i gradskog zvonika .Sobe su komforne, opremljene najnovijom tehnologijom pametnih soba, LCD-tv,  klimom, sefom, mini barom sa udobnim king size krevetima  i elegantnom posteljinom, a protežu se na 23 m kvadratnih. Sav je namještaj od hrastovog drveta dok je za uređenje kupone korišten  mramor u raznim bojama. U velikim i prostranim kupaonicama naći ćete fen, pamučne ručnike te sav potreban higijenski set kako bi Vaš boravak bio što udobniji i opušteniji.

Check in

Check in

Superior Room

Naše Superior sobe s francuskim balkonom pružiti će Vam izravni pogled na more, rivu i otok Sv. Nikola. Površine su cak 32 m kvadratna. Pri uređenju soba korišteni su najkvalitetniji prirodni materijali, kao što su drvo hrasta i prirodni kamen. Sobe su opremljene najmodernijom tehnologijom pametnih soba, a osim toga imaju, LCD-tv, klima uređaj, sef, mini bar, izravan telefon, papuče sa hotelskim logom. U kupaonama crno,bijelih varijacija čekati će Vas posebna kozmetika linije Prija.

U king size krevetu superior sobe moći ćete  utonuti u najljepši san, te dočekat čarobno jutro porečke rive…

Check in

Check in

Superior Gallery Room

Neopisiva je čarolija pogleda iz galerije na plavetnilo Jadranskoga mora. Za sunčanoga vremena možete uživati u doručku na natkrivenoj, prostranoj terasi. Sobe su uređene u modernom stilu, opremljene svijetlim drvetom hrasta i prirodnim kamenom koji će Vas potpuno opustiti . Kako bi Vaš boravak bio još udobniji u sobi se nalazi LCD- tv, sef, mini bar, klima uređaj, izravan telefon, papuče sa logom hotela,te set za njegu cipela. U posebno dizajniranoj mramornoj kupaonici čekati ce vas  higijenski set sa svom potrebnom kozmetikom (šampon, kapa za tuširanje, balzam, sjajilo za tijelo, losion za tijelo, četkica i pasta za zube, set za brijanje, rašpice za nokte….)

Pogled s balkona i san u pamučno-svilenoj posteljini ostati će Vam zauvijek u sjećanju.

Check in

Galerija slika: